Kravu pārvadājumi

Drukāt
Banner 1050x80

Alfa MIX, SIA

Madonas 10a-1, Rīga, LV-1084
Kravu pārvadājumi: auto

Alfa Metāls, SIA

Ganību dambis 24a, Rīga, LV-1005
Kravu pārvadājumi . Metal, metala. Krāsainie metāli, krāsaino metālu tirdzniecība.

Alicar, SIA

"Arodnieki" , Džūkstes pagasts, Tukuma nov.

Alikon, SIA

Cālīšpurva 27 k-4, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128

Alitēni, SIA

Īsā 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Alko, SIA

Vidsala, "Silāres" , Kalna pagasts, Jēkabpils nov. LV-5220
Transporta pakalpojumi, auto transports, kokvedēja pakalpojumi, loģistikas pakalpojumi, loģistika, kravu , pārvadājumi , beramās kravas, birstošās kravas, graudu pārvadājumi , kūdras pārvadājumi , Jēkabpils, Madona

All Overseas, SIA

Kuldīgas 3, Ventspils, LV-3601
Kravu pārvadājumi: kuģu

Allant, SIA

K.Valdemāra 147 k.3-118, Rīga, LV-1013

Allimak, SIA

Skaistkalnes 6A-5, Rīga LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

Alpa Centrums, SIA

Eglaines 1, Rīga, LV-1057
Kravu pārvadājumi: dzelzceļa

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Jūras, avio un dzelzceļa kravu pārvadājumi salikto, pilno, bīstamo (ADR) un īpaša temperatūras režīma kravu pārvadāšanai. Pieejami vietējie un starptautiskie pārvadājumi, loģistikas pakalpojumi, dokumentu noformēšana, kravu deklarēšana. Optimizējot maršrutu, piegādes laiku un izmaksas, tiek organizēti kombinētie kravu pārvadājumi, izmantojot dažādus transporta veidus (multimodal). Pārvadājumiem iespējams izsekot, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.