Kravu pārvadājumi

Drukāt
Banner 1050x80

Andrumi, SIA

"Ieviņas", Zeltiņu pagasts, Alūksnes nov., LV-4345
Kravu pārvadājumi: auto

Anidax, SIA

Ieroču 10-36, Rīga LV-1013
kokvedēju vilcēju sastāvi, koku vešana, izvešana, koku vedējs, izvedējs, koku, vedēju, vilcēju pakalpojumi, kravu , pārvadājumi , mežu, cirsmu pārdošana un pirkšana.

Anir, SIA

Mēmeles 36, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Anna M, SIA

Oskara Kalpaka 105 - 17, Liepāja, LV-3405

Annabella, SIA

Flotes 16-505, Liepāja, LV-3405
furnitūra, šūšanas preces, kvalitatīvu audumu izvēle, ar pārskaitījumu, uzņēmumiem, privātpersonām, kravu , pārvadājumi , 5t, līdz 5t, kravas buss, kokvilna, kokvilnas audumi, neilons, porolons, viskoze, viskozes

Antrans, SIA

Atbrīvošanas aleja 75-2, Rēzekne, LV-4601

Antrex, SIA

Sesku 63, Rīga, LV-1082
Kravu pārvadājumi: kuģu

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1p, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

Apse KL, SIA

Ieriķu 67A, Rīga, LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

Apši 2, SIA

"Apši 2", Tabores pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5465

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.
Jūras, avio un dzelzceļa kravu pārvadājumi salikto, pilno, bīstamo (ADR) un īpaša temperatūras režīma kravu pārvadāšanai. Pieejami vietējie un starptautiskie pārvadājumi, loģistikas pakalpojumi, dokumentu noformēšana, kravu deklarēšana. Optimizējot maršrutu, piegādes laiku un izmaksas, tiek organizēti kombinētie kravu pārvadājumi, izmantojot dažādus transporta veidus (multimodal). Pārvadājumiem iespējams izsekot, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.