Kravu pārvadājumi

Drukāt
Banner 1050x80

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Vadstatni, vadkonusi, luksofors, signālugunis, baterijas spogulis, ātrumvaļņi. Aprīkojums uz ceļiem. Mobilais luksofors. Materiāli ar ceļa marķēšanu. Mobilie luksofori. Mobilo luksoforu tirdzniecība, noma. Pārvietojamie luksofori. Stikla mikrosfēras. Luksofori, luksafors, ātrumvaļņi, ceļu satiksmes organizācija, ceļa zīmes, mobilās

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
tirdzniecība, kravas automašīna, kravas riepas, kravas auto ar manipulatoru, kravas transports, kravas pārvadājumi

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Serviss E.R, SIA, sūtījumi, pārvadājumi, kurjerpasts

Vienības gatve 186a, Rīga, LV-1058
Kurjera pakalpojumi:

Ātrākie.com - kurjera pakalpojums Rīgā. Kravas un piegādes uzņēmums. Pārvadājumi, sūtījumi. Kurjeru pakalpojumi. Vienkārši nosūtīt, piegāde laikā!

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Mūsu piedāvātie starptautiskie kurjerpasta pakalpojumi:: ✓ ātrā piegāde ✓ vēstuļu piegāde ✓ korespondences piegāde ✓ mazu/lielu kravu piegāde ✓ paku piegāde ✓ dokumentu piegāde ✓ sūtījumu izsekošana ✓ Visi sūtījumi / vēstules saņem "Tracking number" (sūtījuma numuru)

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.

Account-Line Company, SIA

Čiatūras 33, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Autoevakuators ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Traktoru pārvadājumi ✓ Sistu mašīnu iepirkšana ✓ Tehniskā palīdzība uz ceļa ✓ Akumulatora uzlādēšana ✓ Riepu piepumpēšana ✓ Riteņu nomaiņa ✓ Auto ievilkšana/izvilkšana

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina::

Būvgružu izvešanas saskaņošana klientam izdevīgos laikos Nolietotu, vecu koka mēbeļu izvešana Profesionālu krāvēju pakalpojumi Ātra un kārtīga darbu izpilde Būvgružu nogādāšana atkritumu pārstrādes vietā/ izgāztuvē Strādājam arī brīvdienās, pielāgojoties klientam ērtam darbu veikšanas laikam Būvgružu izvešana Rīgā un visā Latvijā. Izdevīgas būvgružu izvešanas cenas

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5
Jūras, avio un dzelzceļa kravu pārvadājumi salikto, pilno, bīstamo (ADR) un īpaša temperatūras režīma kravu pārvadāšanai. Pieejami vietējie un starptautiskie pārvadājumi, loģistikas pakalpojumi, dokumentu noformēšana, kravu deklarēšana. Optimizējot maršrutu, piegādes laiku un izmaksas, tiek organizēti kombinētie kravu pārvadājumi, izmantojot dažādus transporta veidus (multimodal). Pārvadājumiem iespējams izsekot, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.