Kravu pārvadājumi

Drukāt
Banner 1050x80

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Kravu pārvadājumi , kuģu ostas, kuģu satiksme, prāmju pasažieru pārvadājumi , prāmju kravu pārvadājumi ,, Negabarīta kravu pārvadājumi , nestandarta kravu pārvadājumi Baltijas jūrā.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Starptautiskie kravu pārvadājumi , Auto kravu pārvadājumi , Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi , , Gaisa kravu pārvadājumi , avio kravu pārvadājumi , aviopārvadājumi, avio pārvadājumi , aviotransports,

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Starptautiskie kravu pārvadājumi, Auto kravu pārvadājumi, Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi, saliktās kravas, sīkkravas, Jūras kravu pārvadājumi, kuģu kravu pārvadājumi, jūras transports, jūra, Gaisa kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, aviopārvadājumi, avio pārvadājumi, aviotransports, avio transports, gaiss,

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
, pakas, paku piegāde, sīkpakas, sīkpaku, dokumentu piegāde, pārvadājumi , paku pārvadājumi , dokumentu, piegāde, kravu pārvadājumi , ātrā piegāde, kurjerpasta cenas, kurjerpasta izmaksas, kurjeru pakalpojumu

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Auto noma, Autonoma, prime cr, Auto noma, Auto noma Rīgā, Auto īre, Automašīnu noma, Automašīnu īre, Īrēt auto, Nomāt auto, Iznomāt auto, Nomāt auto, Rentēt auto, Auto rente, Luksus auto noma, Busu noma, Pasažieru busu noma, 9 vietīgu auto noma, 7 vietīgu auto noma, Auto noma lidostā Rīga, Vieglo auto noma, Jaunu mašīnu noma, Īstermiņa auto noma,

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Megadžouls, SIA, Industriālie krāvēji

Klusā 21-24/25, Rīga LV-1013
Par mums:

Profesionāli veicam dažādu kravu pārvietošanu, transportēšanu, iekraušanas un izkraušanas darbus. Ražošanas iekārtas, tipogrāfijas mašīnas, medicīnas tehnika, fotolaboratorijas, seifi un jebkuru citu kravu nogādāsim vajadzīgajā vietā. Kravas līdz 550 kg pārvietojam pa kāpnēm, smagāku kravu celšanai izmantojam tehniku. Ir celtas un telpās pārvietotas kravas ar svaru 25 tonnas. Mūsu speciālistiem ir 25 gadu pieredze, un viņi vienmēr atradīs drošāko un ērtāko veidu, lai kravu nogādātu vajadzīgajā vietā. Mūsu darbs ir arī apdrošināts. Ir automašīna ar uzmontētu krānu, krāna celtspēja 6,5 tonnas, auto kravnesība ir 11 tonnas. Pārvadājam iekārtas, būvmateriālus, konteinerus un citas kravas. Ir licence pārvadājumiem pa Eiropu. Esam gatavi strādāt arī dažādos projektos ārzemēs, meklējam sadarbības partnerus.

Darba laiks pēc vienošanās, iespējams arī izejamās dienās un brīvdienās.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Bauskas 86-404, Rīga LV-1004
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs veicam bīstamu kravu pārvadāšanai paredzēto transportlīdzekļu vadītāju apmācību no 1998. gada. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju no 2002. gada mēs veicam arī bīstamo kravu pārvadājumu drošības konsultantu (padomnieku) apmācību saskaņā ar Ministru kabineta 2006. gada 21. februāra noteikumiem Nr.156 "Noteikumi par drošības konsultantu (padomnieku) norīkošanu, to profesionālo kvalifikāciju un darbību bīstamo kravu pārvadājumu jomā".

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

UG Trans, SIA

Dzirnavu 72-1, Rīga, LV-1050
Bīstamās kravas, bīstamo kravu pārvadājumi . Auto pārvadājumi , lielgabarītu kravu pārvadājumi ., Vietējo kravu pārvadājumi , Starptautiskie kravu pārvadājumi .

LSH Express Logistics, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Konteineru pārvadājumi . Jūras konteineri. Jūras konteineru cenas. Konteineru pārvadājumi ., Starptautiskie kravu pārvadājumi . Transporta pārvadājumi .
Jūras, avio un dzelzceļa kravu pārvadājumi salikto, pilno, bīstamo (ADR) un īpaša temperatūras režīma kravu pārvadāšanai. Pieejami vietējie un starptautiskie pārvadājumi, loģistikas pakalpojumi, dokumentu noformēšana, kravu deklarēšana. Optimizējot maršrutu, piegādes laiku un izmaksas, tiek organizēti kombinētie kravu pārvadājumi, izmantojot dažādus transporta veidus (multimodal). Pārvadājumiem iespējams izsekot, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.